• '
  '

  Raamdecoratie

 • '
  '

  Houten vloeren en PVC vloeren

 • '
  '

  Vloerbedekking

 • '
  '

  Allure Schuifdeurkasten

 • '
  '

  Behang

Wij willen u graag verwelkomen in onze showroom op het woonplein in Haulerwijk  

Wij zijn voor u geopend van dinsdag t/m vrijdag 's middags van 13.30 uur tot 17.00 uur  

Op zaterdag zijn we van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend.  Donderdagavond gesloten 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Je eigen huis, eigen sfeer, jouw omgeving, dat is je Thuis. Het is belangrijk dat je je daar thuisvoelt, los van jouw stijl, of dat nu modern is, chique, rustiek of romantisch. Jouw woning wil je ingerichten naar jouw wensen en ideeën.En dat inrichten is al meer dan 40 jaar ons vak.

Wij willen je op deze site informeren over ons grote assortiment zoals harde vloeren of zachte vloerbedekking, de nieuwste collectie vitrages en gordijnen, zonweringen in vele varianten en een keur aan andere woningstoffen, accessoires en behang. En sinds kort ook schuifdeurkasten.


Bij de winkels van 
Colors@Home ervaart iedere consument een complete woonbeleving. De winkels hebben alles in huis om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Behang, raamdecoratie, gordijnen, harde en zachte vloeren en binnen-en buitenzonwering. Van een nieuw rolgordijn tot een totale metamorfose, Colors@Home is hét adres om kamers tot leven te laten komen.

Kortom, mooie producten en altijd voorzien van een deskundig, persoonlijk advies.  
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Laatste trends
    Lastig he, al die keuzes op woongebied? Welke stijl past bij mij, wat zijn de mogelijkheden? We helpen je graag op weg.
    Wij hebben 2 nieuwe trends toegevoegd en het aantal is nu 8 trendstijlen van alles op het gebied van wonen en interieur.    

    Klik op de foto om de laatste trends te bekijken.

Hieronder staat wat de nieuwe trendstijlen zijn: 
Classic blue
De tonen van de sax kunnen je hart raken, zo ook deze prachtige diep blauwe kleur. Het neemt je mee in een wereld van passie en gevoel. Ja, ik ben dol op blue(s). Laat je inspireren door kleur van het jaar 2020, Classic Blue.  Ongepolijste materialen, puur en eerlijk met een vleugje mystiek. Een ware feel good ervaring.Wat je keuze ook is, er zit vast en zeker wat inspiratie voor je bij!    

Animal bold
We zien het al een tijdje op de catwalks, dierenprints zijn helemaal HOT. De interieurtrend voor 2020 zijn dan ook deze opvallende sfeermakers. Van 1 pronkstukje tot een ware dierenexplosie. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je verrassen door deze exclusieve trend. Van uitbundig kleurrijk tot ingetogen chic. Alles is mogelijk voor een uniek interieur in deze stijl.

Net als bij de andere stijlen, worden ook hier de trends in de verschillende productgroepen beschreven.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________